Flytta till Office365 med Obligo

Nu finns det ett enkelt sätt för ditt företag att ta steget till Office365 med Obligos flytthjälp!

Ny teknik gör det möjligt att jobba och samarbeta var vi än befinner oss. Med moderna datorer, plattor och telefoner är det lätt att ta jobbet utanför kontoret. Framförallt är en modern och uppdaterad it-miljö en garant för hög säkerhet och enkel hantering.

Windows 10, Office365 och ger fördelar som gör arbetsvardagen (och livet) enklare. En flytt till en modern IT-plattform möjliggör en ökad produktivitet, ett mer flexibelt arbetssätt och kan göra stor skillnad i er företagskultur.

Fördelar med att ta steget in i Office365  tillsammans med Obligo:

  • Tillgång till ett team av erfarna konsulter av migreringar till Office365.
  • Vi hjälper er med planering och genomförande där vi ser till att filer, epost, kontakter och program flyttas över på ett smidigt och säkert sätt.
  • Lägg till tjänsten Obligo BIT, bekymmersfri IT och få administration av era arbetsplatser – inventering, installation, Windows uppdateringar, säkerhets- och antivirusuppdateringar. Allt till en fast månadskostnad.

 

Kontakta oss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 5 =