Nyheter

Flytta era servrar till vår serverhall

Slipp eget ansvar för strömförsörjning, kyla, backup, övervakning och serverlicenser! Obligo hjälper företag att antingen virtualisera och flytta en befintlig serverpark till vår serverhall eller med att bygga upp en helt ny miljö som vi sedan hjälper kunden att flytta in i. Kontakta oss så berättar vi mer och tar fram ett lösningsförslag.

Flytta till Office365 med Obligo

Nu finns det ett enkelt sätt för ditt företag att ta steget till Office365 med Obligos flytthjälp! Ny teknik gör det möjligt att jobba och samarbeta var vi än befinner oss. Med moderna datorer, plattor och telefoner är det lätt att ta jobbet utanför kontoret. Framförallt är en modern och uppdaterad it-miljö en garant för hög Läs mer om Flytta till Office365 med Obligo[…]

Arbeta smartare med Obligo och VMware

Verktyg för tekniska fördelar Genom att flytta resurser från fysiska servrar till en virtualiserad miljö kan du sänka kostnaderna, öka effektiviteten samt att du förbättrar applikationernas tillgänglighet. Det är viktigt att man noggrant planerar övergången till en virtualiserad miljö så att eventuella problem undviks. Till exempel nedtid eller dataförluster, som kan påverka medarbetare, kunder och verksamheten.